SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Om GCO

GCO är en av de ledande föreningarna inom cheerleading i Sverige och har tävlat i sporten i över 25 år med mycket fina resultat.

GCO-familjen består nu av sammanlagt 22 lag i olika åldrar och nivåer. Med denna lagrepertoar har vi en bra breddverksamhet tillsammans med representation i nästan alla tävlingsdivisionen.

Vi har under flera år i egenskap av seger på SM haft den stora äran att få bilda svenskt landslag i divisionen all girl premier och tävla på VM i Orlando, Florida. 


Idag är vi över 600 medlemmar i vår förening och vi lägger stor vikt vid god laganda och jobbar långsiktigt genom att bygga upp våra lag underifrån. Hos GCO finner du ett lag som passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på!

 

Värdegrund
 

Trygghet & Glädje

Det skall vara roligt att komma till våra träningar och delta i aktiviteter så som tävlingar, läger, lagkvällar mm. Genom tävling och/eller träning i cheerleading vill vi förmedla en trygghet i att alla som tränar i GCO ska våga försöka, våga misslyckas och våga vara sig själva. Alla skall behandlas lika och acceptera varandras olikheter. 
 
Respekt
Tränare och aktiva är förebilder för varandra och visar varandra respekt. Vi är snälla mot varandra och visar klubbens alla medlemmar respekt. GCO vill medverka till förståelse att alla människor har lika värde, oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning. Vi uppmuntrar och uppmärksammar prestationer som stärker ansvar och respekt. GCO har nolltolerans mot doping, alkohol och andra droger. 
 
Gemenskap
Gemenskap är ett centralt begrepp inom GCO. Genom gemenskap mår vi bra, och det är tillsammans vi når våra mål. Alla som tränar i GCO oavsett lagtillhörighet, gläds vi alla med och åt varandra. 
Alla i gruppen fyller en viktig funktion. Det viktigaste är att vi uppmuntrar varandra på ett positivt sätt och därmed bidrar till att bygga god gemenskap. 
 
 
Övrigt
Föreningsregler:
Ni kan läsa våra regler här
 
Stadgar
Våra stadgar kan ni läsa här
 
 
Vi tackar våra sponsorer!